dimecres, 5 de febrer de 2014

CARNAVAL CARNAVAL...

Com ja sabeu aquest any la cosa va de mars i oceans i a nosaltres, els més petits de l'escola, ens ha tocat fer de tortugues marines. 

La disfressa l'heu de confeccionar o comprar vosaltres i l'han de portar posada de casa el mateix divendres 28 a la tarda. Els de menjador la poden portar al matí en una bossa.

IDEES PER FER LA DISFRESSA A CASA:

Si vestiu al nen/a tot de color marró, verd o groc, només caldrà posar-li una closca (potser pintar-li la cara, si es deixa) i... tatxan!!! Una tortugueta marina!!!

Aquí us deixem una proposta per fer la closca. Aquesta en concret l'ha fet la Raquel, la mare de l'Helena. Com podeu veure és una opció senzilla, cómoda i econòmica. 
Està feta amb goma eva i retallada amb unes tisores de formes. Per subjectar-la al nen/a només calen un parell de troços de goma elàstica per on ficarà els braços i es poden amagar amb els trossos marrons.
Si us animeu encara més, pel davant també podeu posar-li una closca més petita d'el mateix color o d'un altre. Si ho feu així podeu unir les dues closques amb goma elàstica (o goma eva que us hagi sobrat al retallar) per les espatlles i per la cintura i posar-li al nen/a com si fos un peto. 

Ah!! No oblideu que a més a més, com cada any, durant la setmana del Carnaval, el Rei Carnestoltes ens donarà unes ordres i les haurem de seguir, així que haureu d'estar molt atents. 
Què se li acudirà aquesta vegada?!?!?!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada